WRX Latvia: Krasjet stygt i semifinalen – Andreas fraktet bort i sykebil

  Andreas Bakkerud fraktes inn i sykebil etter bråstoppen i semifinalen søndag ettermiddag. (Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)
  (Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)

  RALLYCROSS: Situasjonen rundt Andreas Bakkerud var raskt uavklart etter en kraftig bråstopp på siste runden i semifinalen i et forbikjøringsforsøk på Timo Scheider, men det meldes nå at 29-åringen skal være i god behold. Bergenseren snek seg på innsiden av tyskeren og øynet en mulighet for semifinalebillett da han reiste rett i jordvollen i en voldsomt bråstopp.

  – ANNONSE –

  Bakkerud åpnet døren umiddelbart og gikk selv ut for egen maskin, men ble senere hjulpet inn i sykebilen – hvor det virket tydelig at Bakkerud bar preg av at han hadde vært i en skikkelig bråstopp. Hovedkommentator Andrew Coley kunne imidlertid fortelle at bergenseren litt senere er meldt «OK», men er sendt for en ytterligere sjekk for å være på den sikre siden.

  Semifinalen under det andre løpet i Riga denne helgen ble vunnet av Johan Kristoffersson foran Timmy Hansen og Timo Scheider. Scheider ble senere diskvalifisert som følge av incidenten med Bakkerud, og fikk dermed ikke starte finalen. I finalen tok derimot Mattias Ekström rotta på Johan Kristoffersson for andre gang på rad i år. Teamkompis i JC Raceteknik, Robin Larsson, tok tredjeplassen.

  (Skjermdump: FIA World Rallycross Championship)

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –