WRC: Ogier tar enda et år til i Toyota

  Sebastien Ogier. (Foto: Benjamin A. Ward / Parc Fermé)
  Sebastien Ogier. (Foto: Benjamin A. Ward / Parc Fermé)

  WRC: Som ventet hadde Sebastien Ogier tenkt å snu om på planene som opprinnelig innebar at 2020 skulle bli hans siste sesong. Men ettersom Rally-VM har hatt en meget begrenset terminliste denne sesongen, hvor kun seks VM-runder er gjennomført, så fikk det den syvdoble verdensmesteren fra Frankrike til å tenke seg om.

  – ANNONSE –

  For han ønsket ikke å runde av sin eventyrlige rallykarriere med en såpass uvanlig og ikke minst redusert sesong, og ønsker å ha et helt år på seg til å avslutte på topp. Én VM-runde gjenstår, Rally Monza første helgen i desember, og Ogier er den som ligger best an til å utfordre teamkompis i Toyota, Elfyn Evans, om VM-tittelen. Evans leder i dag med 14 poengs forsprang på Ogier, og har hele 24 og 28 poeng til henholdsvis Thierry Neuville og Ott Tänak før verdensmesterskapet skal avgjøres på det legendariske motoranlegget i Italia.

  – Dette var ikke den opprinnelige planen min, men dette året har vært veldig spesielt for alle på denne planeten. Og med det faktum at jeg har vært nødt til å være mye mer hjemme i år, at jeg ikke hadde den sesongen i fjor som jeg ønsket meg, så føles det ikke noe bra å avslutte karrieren med en så spesiell sesong, sier Sebastien Ogier ifølge WRC.com, som kjører sin første sesong i Toyota etter det mislykkede Citroën-comebacket i fjor.

  Få 25 prosent avslag ved å bruke rabattkoden «PP2020»*

  *Gjelder første periode du kjøper for. Gjelder ikke gavekort.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –