WRC 2: Omsider er Mads sin VM-sesong sammen med Citroën bekreftet

  Mads Østberg. (Foto: Citroën Racing)
  Mads Østberg. (Foto: Citroën Racing)

  RALLY: Selv om det lenge har vært rimelig klart at Mads Østberg fortsetter samarbeidet med Citroën Racing i WRC 2 i 2021, så var det først fredag at teamet bekreftet at nordmannen skal forsvare fjorårets WRC 2-gull denne sesongen. Sen sesongslutt og påfølgende sykdom i ledelsen var noe av årsakene til at formalitetene ble satt på vent, og i mangel på å være på startlistene har Mads Østberg bidratt som gjest og ekspertkommentator for WRC+ All Live under årets to første VM-runder.

  – ANNONSE –

  Framover blir han imidlertid å finne på startlistene. Ved siden av å fylle opp de WRC 2-rundene som kreves for å sikre så full pott som mulig, så er det også tidligere kjent at Østberg skal delta i det ungarske mesterskapet denne sesongen. Det er teamet Tagai Racing som skal drifte bilen på vegne av Citroën, både i Ungarn og i WRC 2.

  – Jeg er selvfølgelig veldig glad for å fortsette samme jobben med Citroën Racing. Ve har bitt godt kjent over flere år, og at vi vant tittelen i 2020 viser hvor effektivt vårt samarbeid har vært. Jeg har vært tungt involvert i utviklingen av C3 Rally2, og jeg er stolt over å kunne satse mot toppen i VM med den bilen, sier Østberg i en pressemelding fra Citroën Racing.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –