W Series/Porsche Supercup: Vanskelig helg i Østerrike for de gamle gokartrivalene

  (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  RACING: I sine yngre dager var Ayla Ågren og Marius Nakken beinharde konkurrenter på gokartbanen, og etter at de i mange år gikk ulike veier i karrieren så møtes de nå i samme depot igjen i henholdsvis W Series og Porsche Supercup.

  – ANNONSE –

  Men dessverre endte ikke helgen like godt som begge skulle ønsket seg. Ågren hadde for en drøy uke siden en svært lovende debut i W Series hvor hun til tider blandet seg høyt opp på enkeltrundene, og det første løpet endte hun på en sterk 10. plass etter at hun havnet bakerst på grunn av clutchproblemer.

  Under helgens løp skulle hun igjen få problemer i starten og bli stående. Dette var hun dog ikke alene om, da både teamkollega Beitske Visser og Marta Garcia også ble stående igjen på startgriden. Denne gang var det dog Ayla sin egen feil, ifølge henne selv, og i mål endte hun på en beskjeden 14. plass.

  Marius Nakken hadde også en svært positiv utvikling i Porsche Supercup. Han leverte en knallsterk kvalifisering ved å kjøre inn til sjettetid av over 30 biler, men løpsutviklingen gikk ikke helt etter planen. Ikke bare tapte han terreng tidlig i løpet, men det viste seg til slutt at en ødelagt drivaksel skulle gjøre livet surt for sunnmøringen, som endte med brutt løp.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –