W Series: Ayla med forsiktig avansement på kvalifiseringen

  Ayla Ågren. (Foto: Zak Mauger / W Series)
  Ayla Ågren. (Foto: Zak Mauger / W Series)

  W SERIES: Forrige uke hadde W Series, den internasjonale Formel 3-serien kun for kvinner, sesongstart på Red Bull Ring, og denne helgen gjentas bedriften på samme baneanlegg sammen med resten av Formel 1-sirkuset. Det er også en voksende interesse for denne serien i Norge etter at Ayla Ågren fra Slemmestad ble plukket ut som én av 18 faste jenter til å delta i serien, og Ågren åpnet med både å kvalifisere på 10. plass, samt ende på 10. plass forrge uke.

  – ANNONSE –

  Hun åpnet denne løpshelgen med å kjøre inn til en syvendetid på treningen, men det er kvalifiseringen som betyr noe denne fredagen i og med at det er her startposisjonen for lørdagens løp avgjøres. Og her ble det niendeplass for Ågren, i alle fall ett steg lengre fram på griden sammenliknet med forrige uke.

  28-åringens tid var åtte tideler svakere enn bestetiden. Den ble satt av regjerende W Series-mester Jamie Chadwick. Briten var drøye tidelet foran nederlanske Beitske Visser, forøvrig teamkollega med Ågren, mens finske Emma Kimilainen ble nummer tre, tre tideler bak Chadwick. Kimilainen har imidlertid fått tre plasser gridstraff til lørdagens løp etter å ha snurret Visser sist helg. Dermed er det brasilianske Bruna Tomaselli som starter fra tredje startspor.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –