Tilbake til Formel 1-arenaen - Hauger fortsetter å sette topptider

Publisert

FORMEL 4: I sommer vant Dennis Hauger kanskje det viktigste enkeltløpet da han foran øynene på hele Formel 1-miljøet tok en sterk seier i den første Formel 4-runden som ble samkjørt med Formel 1-helgen på Hockenheim.

Dennis Hauger etter den sterke, og viktige seieren på Hockenheim i sommer. Her gratuleres han av Red Bull-nestoren Dr. Helmut Marko. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

Nå er nordmannen tilbake på samme arena, forøvrig samme bane som han testet Formel 4-bil på for første gang for to år siden. Denne helgen skal det kjøres tre nye runder i det tyske mesterskapet. Dette er den nest siste løpshelgen i dette mesterskapet, hvor Hauger de siste helgene har kommet mer skjevt ut med tekniske problemer og annen uflaks - der han nå er nede femteplass sammenlagt.

Dennis Hauger viste igjen topptempo under de første fritreningene på fredag. Første kvalifisering endte med en andre tid, kun tre tusendeler bak den suverene mesterskapslederen Theo Pourchaire - før han klinte til med pole position i den andre kvalifisering. Startrekkefølgen i tredje løp som kjøres søndag avhenger består av snudd rekkefølge blant de åtte beste fra det andre løpet.