Stor godteriskål av biler og utøvere under Rallylegend

  (Foto: EKS)
  (Foto: EKS)

  RALLY: Det San Marino-baserte arrangement «Rallylegend» tiltrekker seg tusenvis av fans hvert eneste år, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hva startlistene innebærer.

  – ANNONSE –

  Fordelt på fem ulike løpskategorier, WRC, Star, Heritage, Historic og Myth, så er det et bredt spekter av biler og utøvere å finne på startlistene. Mest av alt får fansen et gledelig gjensyn med historiske og legendariske rallybiler fra alle mulige generasjoner, men det er også mange spennende navn på listene.

  I WRC-utgaven er det forøvrig flere nordmenn tilstede. Andreas Mikkelsen og Anders Jæger-Amland skal stille opp i 2016-utgaven av Hyundai sin i20 WRC, mens Torstein Eriksen skal lese for danske Brian Madsen i en Peugeot 206 WRC. Forøvrig leser hans danske kjæreste Line Lykke Jensen for Brians bror Kim i en Peugeot 307 WRC.

  På sosiale medier har mange også kanskje lagt merke til at Mattias Ekström har konvertert sin Audi S1 fra rallycrosspesifikasjoner til rallyspesifikasjoner, og skal ha med seg Ole Christian Veibys faste kartleser Jonas Andersson i høyrestolen i bilen som tok VM-gull i 2016. Samme bil skal MotoGP-stjerna Andrea Dovizioso kjøre, men han står foreløpig ikke oppført med noen kartleser.

  I samme Star-kategori finner vi også legenden Miki Biasion i en Lancia 037, vi har med Craig Breen og kjæresten Tamara Molinaro i en Subaru Impreza fra 1995, hans pappa Ray Breen skal kjøre en MG Metro 6R4, mens den italienske friskusen Gigi Galli er på plass i en rallycrossbygd Kia Rio.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –