Seks nordmenn klare for finalen i RallyX Nordic

  (Foto: Jan-Kåre Rafoss)
  (Foto: Jan-Kåre Rafoss)

  RALLYX NORDIC: Det nordiske mesterskapet i rallycross, også kjent som RallyX Nordic, er på hell og denne helgen skal det hele avgjøres på Tierp øst i Sverige. Og som vanlig er det flere nordmenn med i de ulike klassene.

  – ANNONSE –

  I Supercar har vi to norske på påmeldingslista. Stene Johansen, som ligger best an blant de norske sammenlagt, er på plass med sin Ford Fiesta. På startlista står også Mario Hansen for Olsbergs MSE, mens det ellers blir storfint besøk med både Mattias Ekström og Höljes-vinner Sebastian Eriksson – mens det er Oliver Eriksson og nybakt europamester Robin Larsson som kjemper om tittelen. Det skiller kun fire poeng i favør Eriksson før helgens runde.

  Men størst norsk interesse er det i Supercar Lites-klassen, der Ben-Philip Gundersen kan sikre sin første mesterskapstittel siden EM-gullet i Touringcar i 2016. Solungen leder med 12 poeng på Linus Östlund, mens Sondre Evjen ikke trenger mange poengene for å sikre bronsemedaljen. I tillegg til Gundersen og Evjen er også Lars Erik Haug og Hans Ola Frøshaug på plass på Tierp denne helgen.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –