Rallycross-VM, Spania – Q2: Endelig satt den for Bakkerud

  Andreas Bakkerud. (Foto: Tom Banks / IMG)
  Andreas Bakkerud. (Foto: Tom Banks / IMG)

  RALLYCROSS: For første gang i år topper Andreas Bakkerud lista etter endt kvalifiseringsomgang med en kanonstart og ryddig kjøring under den andre omgangen på Circuit de Barcelona-Catalunya. Og med en fordel ved å starte i den siste omgangen utnyttet Bakkerud sjansen til det fulle og knep omgangens raskeste tid, snaue tidelet foran Johan Kristoffersson.

  – ANNONSE –

  Det betyr at Bakkerud er nummer to etter to av tre ganger, og er på god vei mot en sikker semifinalebillett. Ettersom den spanske løpshelgen deles opp i to tellende løp, slik de tre andre løpshelgene har vært, så kjøres det kun tre omganger før det er rett på finalekjøring senere i ettermiddag.

  Marius Bermingrud ble nummer to i sin omgang, etter at han vant den første av dagens totalt tre omganger før finalene kjøres. I sin nye, innleide Audi S1 har Norges eneste Super 1600-fører nå tredjeplassen sammenlagt etter to omganger.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –