Rallycross-VM, Spania – Q1: Knallstart av Bermingrud i ny bil – midt på treet for Andreas

  Andreas Bakkerud. (Foto: GCK)
  Andreas Bakkerud. (Foto: GCK)

  RALLYCROSS: Det er duket for den syvende og åttende VM-runden i rallycross på Circuit de Barcelona-Catalunya denne helgen, og det er også omsider duket for sesongåpningen i europamesterskapet for Super 1600-klassen.

  – ANNONSE –

  Grunnet reiserestriksjoner er det få nordmenn å finne på startlistene denne helgen. Foruten Andreas Bakkerud i VM-klassen så er det kun Marius Bermingrud med norsk pass som deltar i Super 1600-EM. I utgangspunktet skulle Espen Isaksætre, Ole Henry Steinsholt, Guro Majormoen og Marius Solberg Hansen også stilt til start i helgen – men blir altså hjemme av naturlige årsaker slik situasjonen er nå om dagen.

  Men ute på banen ble en knallstart for Bermingrud som åpnet med en sterk andretid i en ny og ukjent bil, etter at Rolf Volland ga ham sjansen i disse oppsiktsvekkende Audi S1-bilene som har dominert klassen de siste årene. For Andreas Bakkerud ble det en syvendetid etter første omgang, langt unna der han vil være – men samtidig en helt OK tid den vanskelige sesongen hans tatt i betraktning.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –