Rallycross-VM, Spania 2 – Q2: Andreas og Marius avanserer med sterk kjøring

  Andreas Bakkerud. (Foto: Pierre Simenel / GCK)
  Andreas Bakkerud. (Foto: Pierre Simenel / GCK)

  RALLYCROSS: To av tre kvalifiseringsomganger er gjennomført på Circuit de Barcelona-Catalunya i forbindelse med den åttende VM-runden i rallycross, og med norske øyne var det svært oppløftende scener ute på banen denne søndags formiddagen.

  – ANNONSE –

  Andreas Bakkerud gjorde et godt strategisk heat i duell mot blant annet Johan Kristoffersson, Niclas Grönholm og Timur Timerzyanov. Med alternativsporet på første runden, hvor Timerzyanov i tet bremset Kristoffersson mer enn det svensken klarte å få opp av fart gjorde at Bakkerud tok godt inn på med åpen bane foran seg. Og da Kristoffersson selv gikk i alterantivsporet var det akkurat nok for Bakkerud til å snike seg foran. Heatseier og tredjetid i omgangen ble fasti for bergenseren.

  Marius Bermingrud fortsetter å venne seg til sin nye Audi S1, som krever en helt annen kjørestil enn hva han er vant med fra sin tidligere Skoda Fabia. 21-åringen kvitterte med en overlegen heatseier og tiden strakk til en andreplass i omgangen. Nå er Bermingrud på tredjeplass sammenlagt før én omgang gjenstår.

  Få 25 prosent avslag ved å bruke rabattkoden «PP2020»*

  *Gjelder første periode du kjøper for. Gjelder ikke gavekort.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –