Rallycross-NM: Her er årets norgesmestre

  Jørgen Syversen. (Foto: Rune Johannessen / Norges Bilsportforbund)
  Jørgen Syversen, norgesmester i klasse 3. (Foto: Rune Johannessen / Norges Bilsportforbund)

  RALLYCROSS-NM: Denne helgen er norgesmesterskapet i rallycross avgjort etter at de siste finalene ble kjørt på Momarken i Østfold lørdag ettermiddag. Gullduellene var så å si helt åpne i hver klasse, og det skulle også bli rokeringer helt på tampen.

  – ANNONSE –

  I Supernasjonal klasse 1, tilsvarende Super1600 i EM, var Robin Bakke Andresen storfavoritt. Men motortrøbbel spolerte drømmen, og dermed var det Asgeir Taraldsen som til slutt tok NM-gullet i denne klassen.

  I klasse 2 stod det mellom Daniel Holten og Sivert Svardal, de to siste sesongenes norgesmestre i denne klassen. Og selv om det var Svardal som ledet før løpet, så hadde Holten en null-poenger å stryke. Og selv om Svardal vant foran Holten, så holdt det likevel til gull for sørvestlendingen som vant denne klassen i 2017.

  I klasse 3 hadde Jørgen Syversen godt grep om gullet, og selv om han måtte bryte finalen samtidig som nærmeste utfordrer Simen Engsvik tok andreplass i finalen, så holdt det til gull for Syversen.

  I «store super», klasse 4, stod gullduellen mellom Fredrik Ågedal og Hans-Jøran Østreng. Ågedal, som i fjor vant klasse 3 og tok over bilen til fjorårets NM-finner Jonas Dalseth Jacobsen, fortsatte gullrekka med samme bilen og tok dermed gull i klasse 4 på første forsøk – selv om det var Østreng som tok hjem finaleseieren på Momarken.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –