Rally Tyrkia: Mikkelsen med i tetkampen etter første «loop»

  Andreas Mikkelsen (NOR) and Anders Jaeger (NOR) of team Hyundai Shell Mobis WRT is seen racing at the shakedown during the World Rally Championship Turkey in Marmaris, Turkey on September 12, 2019 // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool // AP-21J2757U52111 // Usage for editorial use only //
  (Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)

  WRC: De tre første etappene er kjørt fredag, og Andreas Mikkelsen har åpnet sterkt. Han har kjempet helt i toppen gjennom de tre første etappene, og er nå på andreplass – ni sekunder bak Citroën-fører og EVEN-kollega Esapekka Lappi som har fått en knallstart på løpet.

  – ANNONSE –

  Mikkelsen vant åpningsetappen torsdag kveld før han fulgte opp med en fjerdeplass på den andre etappen, og fredagens første. Han kvitterte med en sterk tredje etappe, men Lappi har vært hakket sterkere enn Mikkelsen og resten av feltet. På den siste etappen før service slet han med feste på dekkene og tapte noe ekstra til Lappi.

  Henning Solberg kjører også godt og beviser at han har rutinen inne. Han er nå på en fjerdeplass i blant R5-bilene og tredjeplass i WRC 2-klassen.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –