Rally-NM: NRK tar over TV-rettighetene etter VG

  (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)
  (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  RALLY: De to siste sesongene har VG sendt norgesmesterskapet i rally på deres digitale plattformer bak betalingsmur, men fredag – dagen før norgesmesterskapet braker løs på Finnskogen – så kunngjør Norges Bilsportforbund at det nå er statskanalen NRK som tar over denne stafettpinnen.

  NRK har vist Rally-NM i en årrekke tidligere, og Viasat viste Rally-NM til og med 2018 gjennom deres Injection-program i samarbeid med TV Media. De siste årene er det Nordur Film som har produsert NM-sendingene i rally, og de blir fortsatt leverandør for NRK.

  Nå skal statskanalen ha sikret seg en treårsavtale for TV-rettighetene i samarbeid med Nordur.

  – Vi er svært glade for å sikret oss rettighetene til Rally-NM de neste årene. Dette er en sport vi tidligere har tilbudt vårt publikum, og er nå glade for at rallyen er «hjemme» igjen. Vi gleder oss til å vise dette fram for vårt publikum de neste årene, sier Egil Sundvor, sportsredaktør i NRK, i en pressemelding.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!