Rally Mexico, SS17: Sekundstrid mellom verdensmesteren og Ford-finnen

  2020 FIA World Rally Championship Round 03, Rally Mexico 12-15 March 2020 Ott Tanak Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH
  (Foto: Austral / Hyundai Motorsport GmbH)

  WRC: Én «ordentlig» etappe gjenstår av Rally Mexico, men det er ikke sikkert her at kampen om andreplassen blir avgjort ene og alene.

  – ANNONSE –

  Med ny etappeseier til estlenderen og regjerende verdensmester Ott Tänak, så spiste han seg inn på Teemu Suninen med 2,9 sekunder. Det betyr at det nå skiller kun 3,1 sekunder mellom dem, mens Sebastien Ogier har en solid ledelse på 28,1 sekunder ned til finnen.

  21,7 kilometer lange Derramadero gjenstår før løpet avsluttes med tre publikumsetapper. Ofte her skiller det tideler og sekunder, og det er på ingen måte avgjort hvem som stikker av med tredjeplassen.

  Det som synes avgjort er kampen i WRC 2. Dog hadde Pontus Tidemand et tidstap på hele 43 sekunder på Nikolay Gryazin, men leder fortsatt med nesten minuttet på russeren. Ole Christian Veiby fortsetter å være raskeste R5-bil når ting er på stell, men tidstapet fredag gjør at nordmannen er nesten fem minutter bak Tidemand og fire minutter bak teamkompisen i Hyundai.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –