Rally Kroatia, søndag formiddag: Knalltid av Andreas, problemer for Mads og Ogier krasjet på transport

  Andreas Mikkelsen. (Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)
  Andreas Mikkelsen. (Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)

  RALLY: Det har vært en innholdsrik start på avslutningsdagen av Rally Kroatia, hvor etapper skal kjøres – inkludert Power Stage som gir inntil fem ekstra poeng. Og i WRC-klassen har dramatikken utspilt seg spesielt på transportetappen med Sebastien Ogier i hovedrollen.

  – ANNONSE –

  En video som går sin seiersgang i sosiale medier (se video nederst) viser hvordan han kolliderer relativt kraftig med en personbil på høyresiden i det Ogier legger seg over i høyre fil. Ogier fullførte etappen etterpå, med tydelige kosmetiske skader på sin Yaris WRC, og TV-bildene viste etterpå at det ble utført en ekstra sjekk på bilen hans før han kunne kjøre videre.

  To som virkelig er gira på å fullføre løpe er de norske WRC 2-førerne Mads Østberg og Andreas Mikkelsen. Sistnevnte har ingenting å kjøre for i sammendraget etter uhellet fredag, annet enn å komme seg i mål og samtidig sikre viktige Power Stage-poeng senere i dag, men det var tydelig at Mikkelsen skulle sjekke grensene på samme etappe som utgjør Power Stage i ettermiddag.

  En sjettetid totalt og bestetid i WRC 2 kunne Mikkelsen og Fløene klokke inn, mens Mads Østberg i sin tilsynelatende solide ledelse taper stadig mer tid med det som skal være relativt kinkige bremseproblemer. Østberg har nå 39 sekunder å gå på ned til Teemu Suninen på en andreplass i WRC 2-klassen før søndagens to siste etapper.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –