Quizkvelden uteblir i dag – men neste uke kjører Dennis Hauger-quiz med svært eksklusive premier

  Dennis Hauger. (Foto: Prema)

  BILSPORT: De siste ukene har vi i Parc Fermé opplevd et positivt og godt engasjement med de ulike quizene som vi har kjørt hver mandag kveld klokken 22:00. Denne uka uteblir quizen, men fortvil ikke – vi «gønner» på igjen mandag 10. mai etter Spanias Grand Prix som kjøres førstkommende helg.

  – ANNONSE –

  Og ettersom det er sesongstart i Formel 3, hvor den generelle interessen rundt Formel 1-sirkuset i Norge er rekordhøy om dagen, så er det ingen tvil om at mange også kommer til å følge med på Dennis Hauger – som jo er den nordmannen nå alle håper skal nå Formel 1 om noen år.

  Hauger er allerede et godt etablert navn for mange bilsportinteresserte, men også nye fans begynner å bli kjent med 18-åringen fra Aurskog som nå er inne i sin fjerde formelbilsesong, og sin andre i FIAs internasjonale Formel 3-mesterskap. Derfor tenkte vi nå å utfordre dere både på Dennis sin F3-satsing, men også dine generelle kunnskaper om Dennis Hauger de siste årene.

  Les deg opp, ta notater – og bli med på en særdeles morsom quiz neste uke, mandag 10. mai klokken 22:00. Vi har i samarbeid med en av Haugers sine sponsorer fått skaffet premier signert av Dennis selv. I tillegg til premiering for quizens vinner, så lodder vi også ut premie tilfeldig blant deltakerne. Hva slags premier det er snakk om kommer vi tilbake til nærmere helgen.

  Slik foregår quizen

  Dersom du er ukjent med vårt quiz-format, så gir vi deg en liten oversikt over hvordan dette fungerer.

  • Quizen gjennomføres på plattformen «Kahoot». Denne fungerer både som en app på telefonen, og som et nettsted (kahoot.it).

  • Det er ingen krav til å registrere seg noe sted for å bli med. Det eneste du trenger er å gå inn på appen eller på nettstedet og fylle inn quizens pin-kode.

  • Pin-koden får du ved å følge direktesendingen som vi streamer fra klokken 21:55 på Facebook, YouTube og Twitch. Når du fyller inn pinkoden, så får du beskjed om skrive inn et navn. Vi oppfordrer til å bruke ditt ekte navn. Vi kjører 10 minutters påmelding. Det vil si at fra 22:00 vil vi ønske velkommen på livesendingen mens vi tar imot påmeldinger fortløpende, før vi går på første spørsmål 22:10.

  • Det kan være noe forsinkelse mellom direktesendingen og gjennomføringen av quizen. Det varierer litt fra plattform til plattform, men vi anbefaler å bruke telefonen til å spille på, mens du følger streamen på TV, PC eller nettbrett. Du får uansett opp spørsmål og svar på telefonen.

  • Vanligvis består quizen av 15 spørsmål med fire svaralternativer hver. Svartiden settes til 30 sekunder.

  • Quizen lages av Simen Næss Hagen og/eller Aleksander Wiik, og det er begge disse som også er quizmastere på direktesendingen. Simen daglig leder og redaktør for Parc Fermé og bilsportkommentator på V Sport/Viaplay, mens Aleksander Wiik er mangeårig bilsportutøver, trafikklærer og også bilsportkommentator på V Sport/Viaplay.

  Under kan du se opptak fra våre tidligere quizkvelder

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –