Populær arrangør må avlyse VM-runde i rallycross

  (Foto: Simen Næss Hagen)
  . (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  RALLYCROSS-VM: Fra før er det kjent at både Norge og Sør-Afrika er utelatt av årets VM-kalender i rallycross. Selv om den norske runden formelt ikke er erklært avlyst, så er det per i dag ikke satt noen dato grunnet arrangementsrestriksjonene som er satt i Norge til og med 31. august 2020.

  – ANNONSE –

  Strenge restriksjoner har det også vært i Frankrike. I utgangspunktet skulle den populære runden ved Loheac, som sammen med svenske Höljes samler flest tilskuere i løpet av sesongen, vært arrangert første helgen i august. Nå meddeler arrangøren at de avlyser.

  LES OGSÅ: Derfor mener Andreas at nytt team og ny bil var den beste løsningen for ham
  LES OGSÅ: Fra skiskyting og bilcross til Supercar-drøm i oppfyllelse

  – Denne avgjørelsen er tatt etter nøye samråd med FIA, IMG, det franske bilsportforbundet og sportskomiteen til Loheac. Helsen og sikkerheten til alle de involverte er fortsatt prioritert. Flere alternativer er blitt sjekket ut i håp om å kunne opperetholde arrangementet, men det er dessverre ikke logistikkmessig mulig å overholde distanseringstiltakene mellom menneskene, og heller ingen annen dato var tilgjengelig, skriver arrangøren på sine Facebook-sider.

  Bestill vår nye og eksklusive bilsportkalender med mer enn 130 bilder av norske utøvere i perioden 2007 til 2020!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –