Pontus påmeldt av M-Sport til Rally Tyskland

  Pontus Tidemand. (Foto: M-Sport / @World)
  Pontus Tidemand. (Foto: M-Sport / @World)

  WRC: Svenske Pontus Tidemand, som har flere røtter til Norge, blir å finne på startstreken i Rally Tyskland om snau to uker. Tidemand har hittil i år kjørt to VM-runder, årets to første, med Fiesta WRC-bilen til M-Sport – og 28-åringen har uttalt til Parc Fermé tidligere at han håper på flere forsøk utover høsten.

  – ANNONSE –

  Nå skal Tidemand tilbake på startplaten i VM igjen, men ikke i WRC-bil denne gangen. I stedet har M-Sport meldt han på i WRC 2 Pro-klassen for å sjekke nivået på deres nye Fiesta R5-bil sammen med de andre fabrikkteamene som satser i dette mesterskapet.

  I tillegg til at Eric Camilli også stiller M-Sport er Mads Østberg omsider tilbake i VM-sammenheng igjen sammen med Citroën og deres C3 R5. I tillegg er Skoda Motorsport på plass med deres nye R5-bil, med førerduoen Kalle Rovanperä og Jan Kopecky.

  Forøvrig satser Tidemand i tillegg på Rallycross-EM i år, sammen med Eklund Motorsport i deres Volkswagen Beetle. Etter tre runder ligger han på en fjerdeplass i mesterskapet, og allerede til helgen skal han i aksjon igjen da EM-sirkuset reiser til Tyskland og Estering.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –