Petter Solberg og Andreas Mikkelsen i WRC-bil på Sardinia – men det er én liten hake

  (Foto: Pirelli)
  (Foto: Pirelli)

  WRC: Om snaue to uker går Rally Sardinia av stabelen, og 2020-utgaven blir med en ekstra liten tvist. For mandag kunne WRC-promotoren avsløre at Petter Solberg og Andreas Mikkelsen blir å finne i en Citroën C3 WRC da de skal vise fram de nye VM-dekkene for 2021-2024 for aller første gang. Rally Sardinia er også hjemmebanen for Pirelli ettersom dekkmerket er italiensk.

  – ANNONSE –

  Men det er én liten hake, for ikke å si to – ettersom dette først og fremst er markedsføring for Pirelli. Solberg og Mikkelsen skal nemlig sitte i samme bil. Og det er Mikkelsen, som er Pirellis offisielle testfører i år, som blir i høyrestolen som kartleser, mens den norske verdensmesteren fra 2003 får æren av å sitte bak rattet på Pirellis testbil som driftes av Sainteloc Racing.

  Og om du hadde håpet at dette gjaldt VM-runden som sådan, så må WRC skuffe deg der. Dette er først og fremst en oppvisning som skal gjøres på Power Stage søndag, mens Andreas Mikkelsen skal ha med passasjerer under shakedown torsdag. Foruten dette skal ingen av nordmennene delta i selve VM-runden.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –