Parc Fermé støtter Blå Kors til storstilt simracing-løp i desember

  (Skjermdump: iRacing)

  SIMRACING: Selv om 2020 har vært året hvor koronaviruset har stjålet det meste av oppmerksomhet, så er noen av koronaringvirkningene at 2020 virkelig har blitt simracingens år også her i Norge. Det gjelder Parc Fermés redaktør inkludert, som har gått fra å være en tradisjonell hobbybilspiller til å bruke simracingplattformen enda mer seriøst. Vi som redaksjon har ikke for vane å omtale redaktørens egen deltakelse selv, men vi gjør her et unntak med tanke på at dette er et enkeltarrangement som støtter en god sak.

  – ANNONSE –

  Flere norske serier og mesterskap har også fått økt deltakelse og oppmerksomhet i år, og 2020 avsluttes også nå med et «one-off»-løp som Parc Fermé er med og støtter. Det er simracingteamet Team SloWmo som har ordnet i stand et veldedighetsløp hvor påmeldingsavgiften uavkortet går til Blå Kors – en organsisasjon som jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, innenfor rus og andre avhengighetsproblemer.

  Løpet kjøres virtuelt på Spa-Francorchamps lørdag 12. desember. Løpsformatet er fire timer fordelt på to førere i klassene LMP2 og GTE, og løpet streames direkte av Norwegian SimRacing Channel. Det er totalt plass til 60 biler i løpet, og flere av Norges desidert raskeste simracere står allerede på påmeldingslista.

  Parc Fermé stiller opp med én bil og støtter også løpet med både premier og donasjoner til Blå Kors basert på hvor mange nye abonnenter som registreres i forbindelse med løpet. Vi vil også oppfordre aktive simracere og andre som har interesse for både virkelig og virtuell bilsport til å ta del på den måten det passer en selv.

  Team SlowMo har opprettet en Spleis hvor alle donasjoner går uavkortet til Blå Kors, som Parc Fermé herved også oppfordrer alle lesere til å ta en tur innom. Påmelding til løpet skjer også via denne Spleis-aksjonen, mens øvrig informasjon blir distribuert på løpets egen Discord-kanal.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –