Parc Fermé lanserer direktesendte quizkvelder – vi lover god stemning og spennende premier

  BILSPORT: For 1,5 uke siden hadde vi i Parc Fermé en pilotsending på våre sosiale medier-kanaler for å teste ut et quizformat i interaksjon med dere lesere. Responsen og utfallet ble svært vellykket, og nå har vi bestemt oss for å ha jevnlige quizkvelder gjennom hele bilsportsesongen.

  – ANNONSE –

  Vi kommer til å ta for oss akkurat slik vi har definert vårt journalistiske dekningsområde, med norsk og internasjonal bilsport i ulik omfang, og vi lager quizer basert på aktualiteten som medfølger. Foreløpig har vi ikke definert noe 100 prosent fast tidspunkt på ukedag og klokkeslett, men foreløpig holder vi oss til mandag kl 21:00 inntil vi finner ut noe annet. Vertskapet vår quizen er Parc Fermé-redaktør Simen Næss Hagen sammen med kommentatorkollega i V Sport og Viaplay, Aleksander Wiik.

  Den første offisielle quizen er altså mandag 29. mars, i dag i skrivende stund. Quizen er opprettet på den anerkjente quizplattformen Kahoot, som du enten kan delta på via nettleseren på datamaskinen din eller gjennom telefonappen som er gratis å laste ned og bruke. Vi åpner streamsendingen vår med god tid til påmelding og eventuell instruksjon for å kunne bli med.

  Vi lover også premier ved hver quiz vi avholder. Premienes verdi og størrelse vil variere fra gang til gang, og vi jobber også med å få inn eksterne sponsorer som kan bidra med mange spennende og ulike premier.

  Tema for quizen 29. mars her: Hva husker du fra sesongåpningen i Formel 1 under Bahrains Grand Prix 2021? Du kan enten bli med via dette innlegget hvor kveldens direktesending vil streames i vinduet øverst. Ellers kan du følge streamen vår direkte på våre Facebook-sider, vår YouTube-kanal eller på Twitch.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –