Oliver og Ole Christian bekreftet for Hyundai for 2021

  RALLY: Det er med stor spenning med norske øyne at Hyundai fredag kunngjør at de har med seg Oliver Solberg og Ole Christian Veiby inn til neste års WRC 2-satsing i Rally-VM. Ryktene om at Solberg begynte allerede tidligere denne uken, mens Veiby allerede er påmeldt til Romjulsrally og Sigdalsrally i en Hyundai i20 R5 og sånn sett sendte klare signaler allerede her om at det blir Hyundai ett år til.

  – ANNONSE –

  Dette innebærer altså Hyundais største satsing på rally ved siden av fabrikkteamet i WRC. I WRC 2 er det team eller fabrikker som melder på biler, og Hyundai står altså for satsingen også i WRC 2. Veiby hadde en middels sesong i sitt første Hyundai-år, men viste tidvis meget sterkt tempo – og var helt i toppen i klassen når uhellene ikke satte sitt preg på resultatene. Riktig nok ble det tre pallplasser isolert sett i WRC 2, men to brutte løp gjorde at det ble en fjerdeplass sammenlagt i mesterskapet.

  Solberg, som med sitt svenske statsborgerskap derfor representerer Sverige i VM-rundene, har også hatt mye stang ut gjennom sesongen, men i løp uten problemer han har vist klart topptempo. Spesielt med seieren i Estland og andreplassen på Monza, både i WRC 3 og av R5-bilene uavhengig av kategori. Han har hatt et tett samarbeid med Skoda Motorsport gjennom sitt eget privatdriftede team i år, men går nå altså over til en ren fabrikksatsing med Hyundai.

  Parc Fermé kommer tilbake med intervjuer med Oliver og Ole Christian litt senere fredag…

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –