Oliver har samlet over 1600 fans til virtuell rallykjøring på ett døgn

  (Skjermdump: Codemasters)

  SIMRALLY: Mens asfaltfolket sverger til simracing gjennom blant annet iRacing og andre realistiske spillplattformer, så har Oliver Solberg de siste årene sverget til DiRT-spillene, som har mål av seg å simulere rallykjøring best mulig. Og i all ventetid og kjedsomhet som følge av de begrensningene coronasituasjonen har gitt, så har nå Solberg opprettet et eget mesterskap sammen med fans og andre DiRT-spillere.

  – ANNONSE –

  Første løp ut er Rally Argentina, det første WRC-løpet fra den virkelige verden som er utsatt på grunn av COVID-19. Argentina er også destinasjoon på DiRT Rally 2.0, som et utdrag fra den legendariske El Condor-etappen, og det er her Solberg nå utfordrer fansen. Mandag kveld kunne 18-åringen melde at over 1600 har meldt seg første døgnet på serien han har etablert, under navnet «The Solberg Race».

  – Argentina er ett av løpene jeg hadde sett skikkelig fram til, og det føltes veldig leit at det nå er utsatt. Så jeg tenkte, hvorfor ikke komme oss videre og hvorfor ikke dra til Argentina, virtuelt? Dette er en tøff tid for oss alle, men vi her nå her og kjærligheten til denne fantastiske sporten har ikke forandret seg. Så hvis vi kan få noe godt ut av dette, så er det muligheten til å bringe både media, partnere og fansen enda nærmere oss, skriver Oliver i en pressemelding. 

  Tegne et abonnement hos oss for å få full tilgang til all vår journalistikk

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –