Absurd utvikling på løpshelgen ga nye mareritt for Dennis Hauger

Publisert

FORMEL 4: Alt lå til rette for at Dennis Hauger skulle fortsette å dominere, og med en mulig åttende startspor i tredje løp - som følge av det som skulle vært seier i andre løp, så kunne han prøve seg på flerfoldige forbikjøringer for å nå toppen.

Dennis Hauger. (Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool)

Men - Hauger fikk 30 sekunders tidsstraff etter andre løp og mistet seieren. Årsaken skal ha vært at han tjente tid på slipstreaming fra en bil som ble tatt igjen med en runde samtidig som det var gulflagg på banen. Dette plasserte ham ned til en 15. plass i løpet.

Med 15. startspor i tredje løp så det mørkt ut for en ny topplassering, men etter heroisk innsats og nok en gang flere sikkerhetsbilsituasjoner, klarte nordmannen å klatre opp til en kamp om seieren. En punktering på siste runde frarøvet ham imidertid en siste seiersmulighet.

– Dennis gjorde en kjempejobb og kjørte seg opp i ledelse fra 15. startspor. Dessverre ble han presset ut og påkjørt, som ga Dennis en punktering og brutt løp. En utrolig kjedelig avslutning på en helg hvor Dennis er overlegent raskest, skriver hans far Tom Erik Hauger i en melding etter siste løp.