Nye avlysninger og utsettelser i norsk bilsport

  Fredrik Ågedal under NM-finalen i bakkeløp, dagen før han vraket bilen. (Foto: Simen Næss Hagen)
  (Foto: Simen Næss Hagen)

  RALLY/BAKKELØP: Mars måned pleier å være en rolig måned på den norske bilsportkalenderen etter at de første rallyløpene normalt sett er gjennomført i januar og februar, men de som hadde gledet seg til kjøring på barmark over påsken må smøre seg med litt mer tålmodighet.

  – ANNONSE –

  Det ble tidligere i år kjent at Hurumsprinten valgte å avlyse årets utgave, denne gang på grunn av veiarbeid. Nå er det klart at også Vårsleppet på Sørlandet avlyses, som følge av den økende smittesituasjonen igjen i det norske samfunnet. Arrangøren melder at de nye smittevernstiltakene fra myndigheten gjør det for krevende å gjennomføre løpet, og med det avlyses Vårsleppet i sin helhet.

  I tillegg kunngjør rallycrosseksjonen onsdag at også NM-åpningen i Bakkeløp på Konsmo utsettes av samme årsaker, da det på nåværende tidspunkt ikke lar seg gjøre å planlegge et fullverdig NM-løp med de restriksjonene som foreligger.

  – Det anses som lite heldig å utsette løpet på kortere varsel, og sannsynligheten for at det er mulig å gjennomføre løpet i april anses som veldig liten, skriver seksjonen, som med det utsetter Bakkeløp-NM fra 24. og 25. april til 10. og 11. juli.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –