Ny sterk opphenting av Påverud og teamkameraten

Publisert

RACING: Andre løp under GT4-løpshelgen på Paul Ricard endte med nok et godt resultat tatt i betraktning en dårlig kvalifisering for Marcus Påverud og hans team Leipert Motorsport i deres Mercedes AMG GT4.

(Foto: SRO Motorsports)

Det var teamkamerat Luci Trefz som startet løpet fra en 14. startposisjon, og etter at teamet drøyde lenge med å gå inn i pit, så etterlot de Påverud ut på en tiendeplass resten av løpet. Unggutten holdt unna i tett duell med mange av førerne, og etter å ha vekslet mellom niende- og tiendeplass klarte han til slutt å karre med seg niendeplassen på siste runden. I tillegg ble det en andreplass i det særskilte ProAm-mesterskapet de konkurrerer i.

Det ble nok et dårlig resultat for Mads Siljehaug og hans Reiter Engineering. Først fikk de en fem plassers gridstraff etter et sammenstøt lørdag, men etter 11 runder, like etter at Siljehaug hadde tatt over plassen til Phil Hill, så var det altså sluttkjørt.