Ny Formel 1-profil har testet positivt for koronaviruset – mister Russlands Grand Prix

  F1-reporter Will Buxton, her i intervju med McLarens Lando Norris. (Skjermdump: F1 TV)

  FORMEL 1: Førstkommende helg er det duket for nok en Formel 1-helg etter en sjelden pause sist helg, og denne gangen reiser Formel 1-sirkuset til Russland og Sotsji. Noe av forutsetningene for at det blir arrangert Grand Prix-helger i år er nettopp svært strengte og restriktive smittevernsregler, med hyppig testing og streng overvåkning over både distansering og hvor man i det hele tatt befinner seg.

  – ANNONSE –

  Tidligere i år ble det kjent at Racing Point-fører Sergio Perez hadde avlagt en positivt koronatest og måtte med det stå over begge løpene på Silverstone. Et fåtall andre personer involvert i Formel 1 har også avlagt positive prøver, men det forblir med de store unntakene.

  Nå er det dog kjent at en annen sentral profil i Formel 1-sporten har testet positivt. Den faste F1-reporteren Will Buxton må denne gang bli hjemme etter at han har avlevert en positiv koronaprøve. Dermed blir ikke den markante personligheten å finne på F1-skjermen denne helgen.

  – Dette beviser igjen at testregimet i Formel 1 fungerer. Jeg er takknemlig for systemet og støtten jeg har fra Formel 1, og jeg sender all kjærlighet videre til mitt digitale F1-team og ønsker dem alt det beste denne helgen ute på banen. Nå fokuserer jeg på at familien har det bra og at jeg selv blir frisk, skriver Buxton i en Twitter-melding.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –