Norske utøvere har satt seg i respekt under «Porsche-VM» i simracing

  Sindre Setsaas jager Max Versatppen i kampen om andreplassen under hovedløpet i den andre runden i Simracing-VM med Porsche. (Skjermdump: Porsche Tag Heuer Esports Supercup)

  SIMRACING: De to første rundene i Porsche Esports Supercup, også bare definert som VM i simracing i miljøet, har blitt gjennomført med nokså stor suksess i løpet av den siste uka. I dette mesterskapet kjører de med identiske Porsche 911 GT3 Cup-biler, kjent fra blant annet Porsche Supercup i virkeligheten.

  – ANNONSE –

  Under sesongdebuten på Zandvoort forrige uke klinte Tommy Østgaard til med andreplass og fjerdeplass i henholdsvis sprint- og hovedløpet – som utgjør løpshelgen per bane. Landsmannen Sindre Setsaas endte på henholdsvis 14. og 13. plass sist uke, men da VM-fortsatte på Circuit de Barcelona-Catalunya denne uken, så var rollene snudd.

  Setsaas viste nemlig et veldig godt tempo på den spanske banen denne lørdagen, og leverte intet mindre enn andreplass og tredjeplass i sprint og hovedløp. I hovedløpet kjempet han tett med Formel 1-stjerna Max Verstappen om andreplassen, men måtte se nederlederen kjøre forbi i enden av start-mål-langsiden tidlig i løpet – og trønderen klarte ikke å svare på F1-profilens angrep.

  Få 25 prosent avslag ved å bruke rabattkoden «PP2020»*

  *Gjelder første periode du kjøper for. Gjelder ikke gavekort.

  Tommy Østgaard hadde også et godt utgangspunkt etter å ha tatt en sterk fjerdeplass i sprintløpet. Men en snurring i første sving etter starten spolerte løpet for Østgaard, som til slutt endte på 24. plass. Maximilian Benecke fra Tyskland vant begge løpene.

  Se opptak av hele løpsdagen her:

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –