Norges Bilsportforbund etablerer med samarbeid med EVEN Management om videre talentutvikling

  NextGeneration-satsingen til EVEN Management ble en suksess det aller første året. Her fra lanseringen desember 2019, med Benjamin Fuglesang, Oskar Biksrud, Dennis Bjerke og Karl Peder Norstrand, omkranset av rallystjernene Andreas Mikkelsen og Ole Christian Veiby. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  BILSPORT: I desember 2019 ble det såkalte NextGeneration-programmet til EVEN Manamgement lansert, der fire unge utøvere ble plukket opp for å bli satset på med mål om å skape en verdensmester i rally. Utøverne Karl Peder Norstrand, Dennis Bjerke, Oskar Biksrud og Benjamin Fuglesang har ved siden av sine aktive karrierer i henholdsvis crosskart og gokart fått tett oppfølging gjennom simracing – der Fuglesang også endte opp med å ta NM-tittelen på første forsøk i fjor.

  – ANNONSE –

  Nå har Norges Bilsportforbund gått inn i NextGeneration-prosjektets videre satsing, og skaper med det en plan om et flerårig program sammen med EVEN Management. Det er landslagsopplegget Team Norway som blir den formelle samarbeidspartneren med EVEN, og med bilsportforbundet med på laget skal ikke målsetningen nødvendigvis siktes kun mot rally – men også andre bilsportgrener, heter det i en pressemelding.

  – Vi ble imponert over profesjonaliteten til NextGeneration i fjor, og har stor tro på prosjektet. Derfor går vi i år inn med økonomisk støtte som et bidrag til at prosjektet kan videreføres, og vi har tro på at alle de fire NextGeneration-utøverne kan få suksessrike karrierer i bilsport på bakgrunn av det de lærer i dette prosjektet. Vi kommer også til å jobbe enda tettere med EVEN Management fremover, og skal blant annet la flere av våre andre landslagsutøvere på Team Norway få ta del i noe av opplæringsplattformen til NextGeneration. Sammen med EVEN skal vi også jobbe for å knytte andre samarbeidspartnere til prosjektet, slik at NextGeneration forhåpentligvis kan bli et langvarig prosjekt som enda flere norske bilsportutøvere kan nyte godt av, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen, i pressemeldingen.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –