Nok en VM-runde i rallycross avlyses

  Montalegre har vært en populær VM-destinasjon for førere og fans. Hvorfor de er kastet ut av mesterskapet, har de dog ikke fått svar på. (Foto: FIAWorldRallycross.com)
  Montalegre i Portugal har vært en populær VM-destinasjon for førere og fans. (Foto: FIAWorldRallycross.com)

  RALLYCROSS-VM: Etter to ukers pause er det duket for to ny VM-runder i rallycross førstkommende helg ved at Latvia og Riga skal være vertskap for nok et dobbeltløp over en helg. Men få dager i forveien kommer altså meldingen om at VM-runden i Portugal 10. og 11. oktober avlyses. Meningen var at sirkuset skulle forflytte seg hit etter Riga.

  – ANNONSE –

  Årsaken er av «naturlige årsaker» i disse tider, med tanke på at smittespredningen av koronaviruset i landet ikke gjør det forsvarlig å avholde en VM-runde i rallycross der. Dermed blir den portugisiske VM-runden i rallycross den sjette VM-runden som avlyses denne sesongen.

  Fra før er Norge, Frankrike, Sør-Afrika og Abu Dhabi avlyst som følge av pandemien, mens den russiske VM-runden ble utsatt før koronaviruset på grunn av uklarheter og uenigheter med promotoren i forkant.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –