Nå er alle Formel 1-setene for 2020 fylt opp

  Nicholas Latifi (CDN) Williams Racing Test and Development Driver. United States Grand Prix, Thursday 31st October 2019. Circuit of the Americas, Austin, Texas, USA.
  Nicholas Latifi. (Foto: Williams Racing)

  FORMEL 1: Torsdag morgen, dagen før årets siste fredagstrening i forbindelse med Abu Dhabis Grand Prix, ble det klart at Williams har signert canadiske Nicolas Latifi sammen med George Russell for 2020. Dette var dermed den siste brikken i førerpuslespillet for 2020.

  – ANNONSE –

  Latifi kommer fra Formel 2 og har tidligere vært tilknyttet Renault og Racing Point før han i år fikk foten innenfor Williams-dørene. Tidligere i år bekreftet Robert Kubica at han ikke kom til å forlenge kontrakten med Williams, selv om det ryktes at polakken likevel kan involveres i Formel 1-sirkuset i andre roller neste år.

  Dette var også den siste spikeren i kista for Nico Hülkenberg, som har signalisert tydelig at Formel 1-karrieren hans etter alle solemerker er over. Den respekterte tyskeren har vært Formel 1-fører siden 2010, men etter at Esteban Ocon signerte for Renault sammen med Daniel Ricciardo var det ingen andre potensielt ledige seter for Hülkenberg.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –