McLaren-yndling blandet seg inn i toppstriden under siste fritrening

  Lando Norris races at the FIA Formula One World Championship 2019 in Spielberg, Austria on June 28, 2019 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // AP-1ZSNR3TF91W11 // Usage for editorial use only //
  Lando Norris (Foto: Philip Platzer/Red Bull Content Pool)

  FORMEL 1: Siste treningspass av USAs Grand Prix er ferdigkjørt før kvalifiseringen skal kjøres fra klokken 22:00 lørdag kveld norsk tid. Og som vanlig er det de tre toppteamene Mercedes, Ferrari og Red Bull som setter sine preg på de beste tidene.

  – ANNONSE –

  Dog var Mercedes noe på etterskudd i det Red Bulls Max Verstappen satte ny bestetid, to tideler foran Ferraris Sebastian Vettel. Men på tredjeplass var det ingen av de tre toppene å spore.

  For det klinket nemlig 19-årige Lando Norris til med karrierebeste innenfor fritrening i Formel 1-sammenheng, og kjørte inn en tid et drøyt halvsekund bak Verstappen, som han forøvrig bruker ekstremt mye tid i simracing sammen med når det ikke er Formel 1-kjøring. Norris har forøvrig gjort seg til en av de mest populære Formel 1-førerne blant fansen, spesielt den yngre garde, der han gjennom sosiale medier spiller på mye humor og selvironi i de fleste postene.

  Støtt oss og få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –