McLaren beholder ungguttene sine for neste sesong

  Lando Norris races at the FIA Formula One World Championship 2019 in Spielberg, Austria on June 28, 2019 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // AP-1ZSNR2XKD1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
  Lando Norris og Carlos Sainz jr. (Foto: Simen Næss Hagen / Parc Fermé)

  FORMEL 1: Den første fulle bekreftelsen for førerkabalen i 2020 ble tirsdag lagt da McLaren gikk ut og bekreftet sin oppstilling for neste sesong. Og det blir altså ingen endringer. Både Carlos Sainz jr. og Lando Norris får begge forlenget kontrakt etter at de begge er nye McLaren-sjåfører for denne sesongen.

  – ANNONSE –

  Den 24-årige spanjolen og 19-årige briten har forøvrig levert resultater over det som har vært forventet fra et team som har slitt i flere sesonger, og som i år gikk for en yngre og mer uerfaring førerkabal enn hva de har gjort de siste årene.

  Begge McLaren-førere denne sesongen blir sett på som F1-sportens kanskje største positive overraskelse i år. Sainz jr. og Norris ligger på henholdsvis syvende- og åttendeplass sammenlagt og har plassert teamet som «best of the rest» i konstruktørmesterskapet etter de suverene teamene Mercedes, Ferrari og Red Bull.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –