Marcus Ericsson imponerte og klatret 13 plasser i Alabama

Publisert

INDYCAR: Etter en skuffende kvalifisering hvor Marcus Ericsson måtte nøye seg med 20. startspor i søndagens Indycar-løp på Barber Motorsport Park i Alabama, så imponerte den tidligere Formel 1-føreren gjennom løpet, både med fart og strategi.

Marcus Ericsson. (Foto: Arrow Schmidt Peterson Motorsports)

I mål endte 28-åringen på en syvendeplass etter å ha kjørt seg opp hele 13 plasser gjennom løpet, og samtidig satt en av de raskeste rundetidene gjennom løpet. Landsmannen Felix Rosenqvist hentet også flere plasseringer etter en middels kvalifisering, og berget en 10. plass etter å ha startet fra 17. startspor.

Japanske Takuma Sato vant løpet, mens 2017-mesteren Josef Newgarden har befestet ledelsen sammenlagt etter tre runder. Neste løp er allerede førstkommende helg i gatene i Long Beach i California, samme område som det ble arrangert Formula Drift med Fredric Aasbø i hovedrollen sist helg.