Lygnasprinten ble en enorm suksess – her kan du gjenoppleve den vellykkede sesongstarten

  (Skjermdump: Motorsportfilmer.net)

  RALLY: Et fyrverkeri av et vintervær, lojale rallytilhengere som holdt seg unna og ikke skapte koronatrøbbel og generell mye god kjøring utgjorde den ideelle sesongstarten på norsk rally etter NMK Hadeland fikk være vertskap for årets første rallyløp – Lygnasprinten – som det av navnet forekommer var et sprintrally å regne og ingen ordinær NM-runde.

  – ANNONSE –

  Men startlistene tydet på at dette like gjerne kunne vært en fullverdig NM-runde, og sportslig sett ble det en imponerende totalseier på Frank Tore Larsen som med bare 4,3 sekunders margin slo den etablerte WRC 2-føreren Ole Christian Veiby, og 40,3 sekunder foran Anders Grøndal. Dette var Larsens kun andre løp i sin nye Volkswagen Polo GTI R5, men mye tyder på at eikværingen har gjort hjemmeleksene sine denne vinteren i forkant av den foreløpige planlagte NM-starten på Finnskogen 20. februar.

  Men over er bare tre av totalt 95 biler nevnt. Og til tross for at det var publikumsfritt på papiret, så var det noen unntak med kameralinser som fikk dokumentert løpet godt. Ettersom Parc Fermé selv ikke har anledning til å være tilstede under løpet, har vi valgt å trekke frem flere aktører som har publisert materiale fra skogene på Lygna.

  Video: Tor André Børresen (Motorsportfilmer.net)

  Video: Myrvangs Motorsport

  Bilder: JAS Foto (John Arne Sørensen)

  Bilder: Espen Håkonsen

  Bilder: Terje Tytlandsvik

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –