Kinas Grand Prix utsettes på ubestemt tid

  SHANGHAI, CHINA - APRIL 14: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during the F1 Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 14, 2019 in Shanghai, China. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1Z1DAA51N1W11 // Usage for editorial use only //
  (Foto: Dan Istitene/Getty Images)

  FORMEL 1: 2020-utgaven av Kina Grand Prix skulle gått av stabelen 17.-19. april. Nå bekrefter FIA og arrangørene at løpet har blitt utsatt som et resultat av corona-viruset.

  – ANNONSE –

  Den kinesiske arrangøren, Juss Sports Group, ba om en utsettelse etter å ha diskutert dette med FIA, det kinesiske motorsportforbundet (CAMF) og idrettsmyndighetene i Shanghai.

  Det har vært store bekymringer rundt løpet i Kina, og etter at verdens helseorganisasjon WHO har erklært dette som en global epidemi, hadde ikke FIA og arrangørene noe annet valg enn å utsette arrangementet.

  Promotor Liberty Media og FIA vil jobbe sammen med den lokale arrangøren, CAMF og myndighetene i Kina for å se om det er mulig å arrangere løpet senere i sesongen om situasjonen skulle endre seg.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –