Karrierebeste i kvalifiseringen – men her fintes Marius ut av konkurrenten

  (Skjermdump: V Sport 1)

  PORSCHE SUPERCUP: Alt lå til rette for at Marius Nakken kunne få til en knallhelg og karrierebeste i Porsche Supercup etter hans sterke sjettetid i kvalifiseringen. Aldri før har sunnmøringen kvalifisert seg inn så langt fremme på startgriden, og han holdt også stand en god stund.

  – ANNONSE –

  Men Nakken tapte etterhvert terreng til kvintetten i front, og hadde mer enn nok med å holde unna for et tog av ivrige konkurrenter som ville opp og fram. Og i siste sjikane ble Leon Köhler i Lechner Middle East litt vel ivrig og tok Nakken ut på innersiden av kerbseb, en manøver Nakken neppe var spesielt fornøyd med.

  Dommerne noterte seg for hendelsen, men gjorde ikke noe med den. Men da Nakken falt fire plasser bakover slet han også med å holde tempoet oppe på samme måte. Han falt til slutt ned til en 12. plass. Roar Lindland, som pleier å vinne ProAm-klassen, måtte denne gang nøye seg med andreplass og 21. plass totalt.

  Ayanchan Güven ledet fra start til mål, i tett duell mot Larry Ten Voorde som ble nummer to og Dylan Pereira som tok tredjeplassen.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –