Ingen medaljer til Norge – slik gikk det med utøverne i bilsportlekene

  Kristian Moe Sætheren. (Foto: SRO Motorsports / FIA Motorsport Games)

  BILSPORT: I forbindelse med FIA Motorsport Games på italienske Vallelunga, et slags OL-format for flere bilsportgrener, så stilte fem nordmenn opp i fire av seks grener. Dessverre ble det ingen medaljer med hjem i bagasjen tilbake til Norge, men likefullt hederlig innsats blant de fleste.

  – ANNONSE –

  Best resultat posisjonsmessig fikk imidlertid driftingføreren Odd-Helge Helstad. Han klarte først å kvalifisere seg til Topp 16 og kom seg ett hakk videre i utslagsrunden, hvor han til slutt ble plassert på en syvendeplass.

  Tommy Østgaard kunne slå seg på brystet over finaleplass og attpåtil beste rundetid i digitalcupen, men etter et uhell tidlig i løpet gjorde at han til slutt endte på en 11. plass.

  Støtt oss og få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement

  Kristian Moe Sætheren fikk også en dårlig start i touringcar-cupen med TCR-biler, der han måtte bryte etter et sammenstøt tidlig på første runde i første løp lørdag. Under andre løp søndag gikk det bedre, og med en 12. plass i internasjonalt selskap så var dette et resultat Sætheren var meget godt fornøyd med.

  I karting-slalåmen ble det vanskelig for den unge duoen Isabell Rustad og Marcus Myrseth, som stilte opp i en spesiell og unik gren uten erfaring fra før. Men de unge gokartspirene var sporty og tok utfordringen, og måtte til slutt ta til takke med en 26. plass.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –