Har du husket å holde av mandagskvelden? I dag er quizen vår tilbake – med svært eksklusive premier

  Dennis Hauger. (Foto: Prema)

  BILSPORT: Etter en vellykket start på våre quizkvelder denne våren, så hadde vi en liten pause forrige uke – rett og slett fordi vi ikke alltid rekker å holde quiz hver eneste mandag. Samtidig annonserte vi at vi skulle komme tilbake mandag 10. mai klokken 22:00 med Dennis Hauger som tema, ettersom det var sesongstart i Formel 3 denne helgen.

  – ANNONSE –

  Og det er Dennis Hauger-feber i Norge etter at han klinte til med seier under årets første hovedløp i det internasjonale Formel 3-mesterskapet. Interessen har skutt i været, og nå vil alle ha en bit av 18-åringen fra Aurskog.

  Det kan du også få dersom du blir med på vår quiz i kveld, der du kan teste dine kunnskaper om Dennis Hauger og hans karriere hittil. I tillegg blir det et par stikkprøver på om du fikk med deg hva som skjedde under Formel 1-løpet til Spanias Grand Prix, men quizen handler i hovedsak om den norske formelbilyndlingen.

  Vi stiller også med rekordverdifulle premier denne gangen. En av Dennis sine sponsorer, Proffklær AS, stiller med effekter fra deres egen Dennis Hauger-kolleksjon, og premiene vil selvfølgelig signeres av Dennis selv. En valgfri jakke går til quizens vinner, mens en t-skjorte og én piquet-t-skjorte trekkes ut til to tilfeldige deltakere av quizen.

  Direktelink til quizen får du her

  YouTube
  Facebook
  Twitch

  Slik foregår quizen

  Dersom du er ukjent med vårt quiz-format, så gir vi deg en liten oversikt over hvordan dette fungerer.

  • Quizen gjennomføres på plattformen «Kahoot». Denne fungerer både som en app på telefonen, og som et nettsted (kahoot.it).

  • Det er ingen krav til å registrere seg noe sted for å bli med. Det eneste du trenger er å gå inn på appen eller på nettstedet og fylle inn quizens pin-kode.

  • Pin-koden får du ved å følge direktesendingen som vi streamer fra klokken 21:55 på Facebook, YouTube og Twitch. Når du fyller inn pinkoden, så får du beskjed om skrive inn et navn. Vi oppfordrer til å bruke ditt ekte navn. Vi kjører 10 minutters påmelding. Det vil si at fra 22:00 vil vi ønske velkommen på livesendingen mens vi tar imot påmeldinger fortløpende, før vi går på første spørsmål 22:10.

  • Det kan være noe forsinkelse mellom direktesendingen og gjennomføringen av quizen. Det varierer litt fra plattform til plattform, men vi anbefaler å bruke telefonen til å spille på, mens du følger streamen på TV, PC eller nettbrett. Du får uansett opp spørsmål og svar på telefonen.

  • Vanligvis består quizen av 15 spørsmål med fire svaralternativer hver. Svartiden settes til 30 sekunder. Antall spørsmål kan dog variere.

  • Quizen lages av Simen Næss Hagen og/eller Aleksander Wiik, og det er begge disse som også er quizmastere på direktesendingen. Simen daglig leder og redaktør for Parc Fermé og bilsportkommentator på V Sport/Viaplay, mens Aleksander er mangeårig bilsportutøver, trafikklærer og også bilsportkommentator på V Sport/Viaplay.

  Under kan du se opptak fra våre tidligere quizkvelder

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –