Over 40.000 vil ha Mazepin fjernet – nå understreker teamet at de beholder russeren

  Nikita Mazepin. (Foto: James Gasperotti / FIA F2 / Haas)
  Nikita Mazepin. (Foto: James Gasperotti / FIA F2 / Haas)

  FORMEL 1: Massiv motstand på sosiale medier fra mange Formel 1-fans til tross. Det amerikanske Formel 1-teamet Haas beholder sin nysignerte fører Nikita Mazepin etter at det stadig har vokst både spekulasjoner og ønsker om å få fjernet russeren fra Formel 1-griden. Årsaken skal være Instagram-videoen han la ut tidligere i desember der han befølte en jente på brystene.

  – ANNONSE –

  Haas rykket tidlig ut og sa at dette er noe de vil håndtere internt, og de ville ikke gi noen ytterligere kommentarer rundt hendelsen. I kjølvannet av videoen har det også kommet fram ytterligere skjermbilder fra ulike jenters mobiltelefoner der russeren blant annet ber om nakenbilder i bytte mot inngangsbilletter på Formel 1-løp. Nå understreker teamet at deres føreroppstilling blir slik den har vært annonsert nå på slutten av året, med Mazepin bak spakene sammen med en annen Formel 1-debutant, tyske Mick Schumacher.

  Det er også en dårlig bevart hemmelighet at Mazepin har med seg en stor sum penger inn i teamet, noe Haas har vært ærlige på at de har hatt behov for dersom de skal fortsette i Formel 1, da russerens far Dmitry Mazepin går god for 7,1 milliarder amerikanske dollar, altså i overkant av 60 milliarder norske kroner. Over 40.000 har signert på en underskriftkampanje, blant annet under hashtagen #WeSayNoToMazepin, men disse blir altså nå ikke hørt.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –