Gladmelding fra Hadeland – Lygnasprinten kan gjennomføres som planlagt neste lørdag

  Mads Østberg, her fra Rally Hadeland sist helg.
  Mads Østberg, her fra Rally Hadeland sist helg. (Foto: Sondre H. Sundstuen)
  Mads Østberg, her fra Rally Hadeland sist helg.
  (Foto: Sondre H. Sundstuen)

  RALLY: Om nøyaktig én uke skal årets første rallyløp endelig finne sted, etter at NMK Hadeland lørdag ga grønt lys for at Lygnasprinten kan arrangeres. Etter at samfunnet har vært rammet av strenge koronatiltak etter årsskiftet har flere rallyløp både blitt utsatt og avlyst, og oppdateringen fra regjeringen fra lørdag ville ha en potensiell stor innvirkning på om arrangøren kunne gjennomføre løpet.

  – ANNONSE –

  Det er imponerende 103 biler som er påmeldt til løpet, som kun har status som mini-/sprintrally og ikke som en ordinær NM-runde. Hvorvidt alle kommer til start er foreløpig ikke bekreftet, litt ettersom hvor mange fra de berørte kommunene rundt Oslo med de strengeste tiltakene som er påmeldt. Uansett var pressemeldingen fra NMK Hadeland noe som ble mottatt med stor glede av rallymiljøet.

  – Vi forventer at alle deltagere gjør det de kan for å gjøre dette arrangementet trygt, heter det blant annet i pressemeldingen fra arrangøren, hvor de også minner om forbeholdet om at en plutselig utbrudd i verre kaliber likevel kan dette en stopper for løpet hvis det verst tenkelige skjer utover uka.

  Løpet vil forøvrig ikke åpnet for publikum, og arrangøren maner folk som ikke er tilknyttet arrangementet sterkt til å bli hjemme denne lørdagen.

  LES OGSÅ: Delte meninger i rallymiljøet om hele vintersesongen bør avlyses eller ikke

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –