Forlenger med syv nye løp for Hyundai i 2020

  2019 FIA World Rally Championship Round 11, Rally Turkey 12 - 15 September 2019 Dani Sordo Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH
  (Foto: Austral / Hyundai Motorsport GmbH)

  WRC: Silly season er absolutt igang for fullt mens det gjenstår to runder av årets Rally-VM, og langt fra i samtlige fabrikkseter er fylt opp og spikret for neste sesong.

  – ANNONSE –

  Ett av teamene har vært usikkerhet rundt er Hyundai, som har sjonglert mellom flere førere denne sesongen i kampen om å bli det beste teamet. Foruten Thierry Neuville som fast førstefører har spanjolen Dani Sordo byttet på seter med både Andreas Mikkelsen og Sebastien Loeb denne sesongen.

  Mens Loeb forlenget sin kontrakt om seks løp også for neste sesong, så har Sordo nå forlenget sin kontrakt med Hyundai, som han har vært tilknyttet siden 2014. Sordo har dog aldri kjørt en full sesong for teamet, og kjører da kun halvparten av neste års sesong.

  Hyundai har fortsatt én plass til å fylle. Andreas Mikkelsens kontrakt går ut denne sesongen, men det er samtaler både med Hyundai og andre team, og nordmannens sesong for neste år er ikke spikret enda.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –