Flere sterke norske resultater under dobbeltrunden på Nürburgring

  Mikkel Jensen, David Pittard og Christian Krognes kunne juble for andreplass under lørdagens firetimersløp på Nürburgring. (Foto: Walkenhorst Motorsport)

  NLS: Det tyske langdistansemesterskapet, nå kalt for NLS, tok tradisjonen tro imot flere norske utøvere også denne helgen. I toppen sto det blant annet mellom GT-profilene Christian Krognes og Dennis Olsen i henholdsvis BMW og Porsche, der Krognes ble beste nordmann med 2. plass i løpet sammen med Walkenhorst Motorsport. Olsen, som kjørte for det nye Porsche-teamet KCMG, havnet på en 10. plass sammen med teamkompisene.

  – ANNONSE –

  Men det var flere nordmenn i de lavere klassene også. Nürburgring-spesialist Oskar Sandberg sanket nok en klasseseier sammen med sitt team Pixum Adrenalin Motorsport i deres Porsche Cayman.

  I standardklassene i BMW var Sindre Setsaas, Inge Hansesætre og Einar Thorsen denne gang fordelt på ulike biler. Setsaas og Thorsen kjempet i M240i-cupen, der det ble en andreplass til Setsaas og Team AVIA Motorsport, der det ble henholdsvis andre- og tiendeplass. Inge Hansesætre og hans FK Performance Motorsport i VT2-klassen med BMW 330i måtte bryte etter bare åtte runder.

  Denne helgen kjøres de to NLS-runder mot vanligvis én per helg det kjøres. Søndag braker det løs med nytt firetimersløp.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –