Fem WRC-biler til start til den neste NM-runden i rally

  Andreas Wiik har slitt med å holde sine Hyundai Accent WRC-biler i teknisk stand de siste to sesongene. Innkjøpet av en Mini John Cooper Works WRC viste seg å være en suksess. (Foto: Oliver Alfredsen / Parc Fermé)
  Andreas Wiik er én av fem som er ventet å stille opp i en WRC-bil under Rally Grimstad. (Foto: Oliver Alfredsen / Parc Fermé)

  RALLY-NM: I en pressemelding fra KNA Aust-Agder onsdag kunngjøres det at minimum fem WRC-biler stiller til start i den første NM-runden på asfalt på 10 år, da Rally Grimstad går av stabelen 24. august.

  – ANNONSE –

  Fra Danmark stiller brødrene Brian og Kim Madsen i hver sin henholdsvis Peugeot 206 WRC og Peugeot 307 WRC, mens svenske Jostein Grahn og hjemmehåpet Rune Danneborg stiller til start i hver sin Ford Fiesta WRC fra 2016. I tillegg stiller Andreas Wiik opp i sin Mini WRC, tidligere eid av nettopp Rune Danneborg.

  Utover dette er det ventet toppdeltakelse i NM-klasse, der Ole Christian Veiby kan forsvare NM-ledelsen sin til tross for at han stod over Aurskog-Høland Rally, samtidig som regjerende norgesmester Anders Grøndal og fjorårsvinner av Rally Grimstad Frank Tore Larsen er ventet til start i tillegg til en rekke andre R5-førere, og andre utøvere og biler i de andre NM-klassene.

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –