F3: Stor opptur for Dennis i forsinket kvalifisering

  (Foto: Red Bull Content Pool)

  FORMEL 3: Han har lenge sett fram til å komme seg innenfor de ti beste etter en nokså krevende start på Formel 3-karrieren, og under kvalifiseringen i regnværet på Hungaroring fredag kveld oppnådde Dennis Hauger et foreløpig høydepunkt så langt i år.

  – ANNONSE –

  Han lå lenge stabilt innenfor de fem beste under kvalifiseringen, men så ikke ut til å klare og sette en like god sluttspurt som resten av konkurrentene. Det ble med en 10. plass i kvalifiseringen, men dog klart sesongbeste for Hauger – som nå er i posisjon til å kjempe om sine første poeng i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.

  LES OGSÅ: Fjorårets rival tok sin første seier – det gir Dennis ekstra tenning

  Haugers tid var 1,123 sekunder bak russeren Alexandr Smolyar i ART som satte pole position, to tideler foran Logan Sargeant i Prema og Theo Pourchaire ytterligere ett tidel bak amerikaneren. Første løp kjøres 10:25 lørdag formiddag, mens andre løp – hvor topp ti fra lørdag snus om på startgriden – kjøres. 09:45 søndag morgen.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –