F3: Nytt monsterløp av Hauger – sikret ny pallplass etter marerittstart

  Dennis Hauger koser seg åpenbart på Red Bull Ring om dagen. (Foto: Prema Racing)
  Dennis Hauger koser seg åpenbart på Red Bull Ring om dagen. (Foto: Prema Racing)

  FORMEL 3: Det er mye som går veien for Dennis Hauger om dagen. Helgens første løp lørdag formiddag endte altså med et enormt bravur der Hauger kjørte seg opp fra 12. startposisjon, men det så adskillig verre ut for Aurskog-gutten etter starten av ettermiddagsløpet på Red Bull Ring i Østerrike.

  – ANNONSE –

  Hauger tapte flere plasser fra sin nye 12. startposisjon som følge av seieren på formiddagen, og holdt også på å få løpet ødelagt da Caio Collett subbet i bakdekkene til Hauger. Men han slapp med skrekken og begynte en ny klatrelek med resten av feltet, da helt nede fra 14. plass.

  Bil for bil ble klådd der han etterhvert tok seg egenhendig opp til en fjerdeplass. Man hadde på mange måter slått seg til ro med at det ble gevinsten denne ettermiddagen, med få runder får slutt fikk Victor Martins problemer med bilen – som sendte Hauger opp til en tredjeplass.

  David Schumacher, sønn av Ralf og nevø til Michael, ledet fra start til mål og vant på overlegent vis foran danske Fredrik Vesti. Med tredjeplass øker Hauger øker mesterskapsledelsen betraktelig og har nå hele 97 poeng i ensom majestet i toppen smamenlagt.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –