F3: Ny smultring i Formel 3-esken for Dennis

  Dennis Hauger. (Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool)
  Dennis Hauger. (Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool)

  FORMEL 3: Med niendeplass på kvalifisering og en tre plassers gridstraff for å ha hindret Clement Novalak skapte likevel et håp om at Dennis Hauger kunne skaffe seg noen etterlengtede poeng igjen siden løpshelgen i Ungarn, men den gang ei.

  – ANNONSE –

  Nok en gang måtte Hauger se seg forbikjørt av flere konkurrenter og endte til slutt nede på en 14. plass, et godt stykke unna poeng og med et tempo som ikke matchet de raskere førerne i front. Hauger viste godt tempo både på trening og kvalifisering, men falt sammen igjen i løpet.

  Hva som er årsaken er foreløpig uklart, men strategien om å sende Hauger ut på brukte dekk kan ha spilt en innvirkning på hvorfor han ikke var i nærheten av å vise det tempoet han hadde på kvalifiseringen.

  Dermed ble det null poeng igjen før ett løp gjenstår av en ellers svært krevende debutsesong i Formel 3 for nordmannen. Ellers var det et fyrverkeri av et løp med tett kamp om de fleste posisjoner innenfor poeng, også hva gjelder seieren. Men det var danske Fredrik Vesti som dro det lengste strået helt på tampen av løpet, rett foran Jake Hughes, mens franske Theo Pourchaire igjen imponerer og snek til seg den siste pallplassen på den aller siste runden.

  Få tilgang til all vår journalistikk ved å tegne et abonnement – og med det støtter du også Parc Fermé i en svært krevende periode

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –