F3: Ny pallplass og nytt jafs i mesterskapet for Dennis etter en smådramatisk avslutning

  Denns Hauger og teamkamerat Olli Caldwell. (Foto: Red Bull Content Pool)
  Denns Hauger og teamkamerat Olli Caldwell. (Foto: Red Bull Content Pool)

  FORMEL 3: Selv om seiersforventningene var høye med tanke på utviklingen av helgen kombinert med pole position i søndagens prestisjefylte løp, så skulle det ikke bli noen enkel oppgave for Dennis Hauger i det tredje og mest verdifullet løpet gjennom en Formel 3-løpshelg. For etter å ha ledet en liten stund måtte han gi slipp på ART-førerne Fredrik Vesti fra Danmark og Aleksandr Smolyar fra Russland, men hele veien i løpet var pallen innenfor rekkevidde.

  – ANNONSE –

  Hauger tok seg etterhvert fint forbi Smolyar og tok opp kampen mot Vesti i en helskandinavisk duell om seieren. Dog skulle en virtuell sikkerhetsbil spille et lite puss på tampen av løpet, der Dennis Hauger skal ha fått problemer med varslingen av at VSC-perioden var over da det var grønt flagg igjen. Vesti stakk fra og Hauger fikk mer enn nok med å holde teamkamerat Olli Caldwell bak seg på den siste runden, men nordmannen stod distansen og berget sin tredje pallplass på tre forsøk denne helgen.

  Ettersom flere av hans nærmeste rivaler fikk problemer, deriblant Jack Doohan og Victor Martins, så øker Hauger kraftig i sammendraget. Totalt scoret han 49 poeng denne helgen, hvilket gir ham en mesterskapsledelse på 41 poeng ned til Fredrik Vesti, mens Jack Doohan følger på to poeng bak der igjen.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –