F3: Dennis plasserte seg helt i øverste sjikte under årets første offisielle tester

  (Foto: Prema)

  FORMEL 3: Det hviler stor spenning knyttet til hva Dennis Hauger kan få til denne sesongen, i det som omtales som hans være-eller-ikke-være-sesong om drømmen om Formel 1 fortsatt skal være innenfor rekkevidde.

  – ANNONSE –

  I et intervju med Parc Fermé før helgen uttalte 18-åringen at han ikke har fått konkrete krav han må oppfylle, men at det er én ting som gjelder, og det er å vinne. Og for å vinne, så må man hevde seg helt i toppen.

  Selv var Hauger klar på at han kom til å fokusere spesifikt på den såkalte første pushrunden i kvalifiseringen, som var en av hans største svakheter i fjor. Derfor ville han ikke bry seg nevneverdig om rundetidene som ble satt opp mot konkurrentene.

  Men fasit etter to dager var altså at han endte opp med nest beste tid av samtlige, kun slått av Caio Collett i MP Motorsport som var drøye tidelet foran nordmannen. Under første testdag hadde Hauger bestetiden gjennom store deler av dagen, men ble til slutt plassert på en femtetid, drøye to tideler ba Alexandr Smolyar i ART.

  Skaff deg vår unike norske bilsportkalender, eller skaff deg tilgang til Norges fremste leverandør av norsk og internasjonal bilsportjournalistikk!

  – ANNONSE (GOOGLE ADS) –